Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Ångtvättar som rengör effektivt till låg kostnad

Hos EV hittar du ångtvättar som passar både till ditt hem som till ditt företags behov av kraftfullare rengöring.

Ångtvättning är en effektiv rengöringsmetod som använder het ånga för att lösa upp och ta bort smuts, fett och bakterier från ytor. Den höga temperaturen och fuktigheten i ångan gör det möjligt att rengöra djupt in i små sprickor och porer, vilket resulterar i en grundlig och hygienisk rengöring. Boka en kostnadsfri demonstration av våra ångtvättar redan idag så visar vi hur du kan spara pengar, förenkla städning och samtidigt skona miljön!

Boka en kostnadsfri demo idag!

Hem / Våra ångtvättar

Ångtvättar från EV ger garanterat resultat av hög kvalitet

Atlantis

Atlas

Iris

Poseidon

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala