Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Hem / Förbrukning / EV Thermofiberduk 5-pack

EV Thermofiberduk 5-pack

Pris:

1 100

SEK

Mycket tjockare och mer absorberande än vanliga mikrofiberhanddukar, EV Thermofibers absorberar upp till sju gånger sin egen vikt och lämnar inga märken eller flagor.

Speciellt skapad för att vara resistent mot EV:s höga ångtemperatur. EV Thermofibers kan tvättas* i en tvättmaskin (upp till 95 °С) och torktumlas mer än 500 gånger. Fibrerna i handdukarna är förstärkta och koncentrerade, vilket håller dem i god form under lång tid.

Artikelnummer thermofiber01

Relaterade produkter

 

Diskboll 2-pack

30

SEK

EV Clean

600

SEK

EV Thermofiberduk 5-pack

1 100

SEK

Passa på att handla tillbehör

 

Produkter kommer snart

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala