top of page

Vill du jobba hos oss?

Mötesbokare

Mötesbokare/marknadsundersökare Vi gör kortare marknadsundersökningar, via telefon. Som mötesbokare bokar du in möten med potentiella kunder som deltagit i någon av våra undersökningar. Du som söker är positiv och glad, du är bra på att arbeta både individuellt och i grupp. Heltid/deltid, fast + rörlig lön Skicka in din ansökan till oss, så tar vi mer detaljerad information under en intervju.

Säljare

Som säljare åker du ut på inbokade kundbesök från vår bokningsavdelning eller som du skapat själv. Du behöver inte ha någon erfarenhet men körkort och tillgång till bil är ett krav. Du är en glad och social person som ska representerar företaget på ett professionellt sätt. Ett intresse för hälsa och miljö är ett plus. Heltid/deltid, fast + rörlig lön Skicka in din ansökan till oss, så tar vi mer detaljerad information under en intervju.

Servicetekniker

Som servicetekniker kommer du delvis att arbeta på vårt kontor i Motala och delvis åka ut till våra befintliga kunder och reparera eventuella fel. Du är en social person som gärna hjälper våra kunder och utbildar vid behov. Heltid, fast + rörlig lön Skicka in din ansökan till oss, så tar vi mer detaljerad information under en intervju.

Ansök här

arrow&v
bottom of page