Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 

Kärcher ångtvätt jämfört med EV

EV ångtvättar (EVSverige) är ett känt varumärke inom ångtvätt och har utvecklat avancerade ångtvättssystem.

Här är några fördelar med EV's ångtvätt jämfört med en generisk ångtvätt, som exempelvis en från Kärcher: 

Temperatur och tryckkontroll: EV's ångtvättssystem erbjuder ofta precisionstemperaturkontroller och justerbara tryckinställningar. Detta gör det möjligt att anpassa rengöringsprocessen för olika ytor och material, från de mest ömtåliga till de mest envisa fläckarna. Att kunna finjustera temperaturen och trycket är en viktig funktion för att undvika skador på känsliga ytor. 

Mångsidiga tillbehör: EV's ångtvättar levereras ofta med ett brett utbud av specialtillbehör. Dessa inkluderar borstar, munstycken och förlängningsslangar som möjliggör rengöring av olika ytor och svårtillgängliga områden. Denna mångsidighet ökar rengöringssystemets användbarhet och gör det mer anpassningsbart för olika rengöringsbehov. 

Högkvalitativ ånga: EV's ångtvättssystem är konstruerade för att producera högkvalitativ ånga med låg fuktighet. Detta är viktigt eftersom högkvalitativ ånga inte bara är mer effektiv vid att lösa upp smuts och fläckar, utan det minimerar också mängden vatten som lämnar ytan. Detta är särskilt viktigt för att undvika skador på känsliga ytor och för att snabbt torka rengjorda områden. 

Energisnålhet: EV's ångtvättar är utformade för att vara energieffektiva och miljövänliga. De använder minimalt med vatten tack vare den högkvalitativa ångan, vilket minskar vattenförbrukningen jämfört med andra rengöringsmetoder. Dessutom gör den effektiva ångan att rengöringsprocessen blir snabbare, vilket sparar tid och energi. 

Hygien och allergihantering: EV's ångtvättssystem är särskilt användbara för att skapa en ren och hygienisk miljö. Ångan vid hög temperatur har en naturlig förmåga att döda bakterier, mögel och andra skadliga mikroorganismer. Detta är särskilt fördelaktigt för människor som lider av allergier eller för dem som strävar efter en hög standard av hygien. 

Lång livslängd och pålitlighet: EV är känt för att producera pålitliga och högkvalitativa rengöringsprodukter. Deras ångtvättar är vanligtvis konstruerade för att vara hållbara och tåliga nog att klara av krävande rengöringsuppgifter under lång tid. 

Sammanfattningsvis erbjuder EV's ångtvättssystem flera fördelar, inklusive precisionskontroll, mångsidighet, högkvalitativ ånga, energieffektivitet, hygienfördelar och pålitlighet. Dessa egenskaper gör det till ett attraktivt alternativ för dem som söker en avancerad och effektiv ångtvätt för olika rengöringsbehov.

Artikelarkiv

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala