Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 

Möbelrengöring med ångtvätt

En snäll och effektiv metod för möbelvård. Våra möbler spelar en viktig roll i våra liv genom att erbjuda komfort, funktionalitet och stil i våra hem. Våra möbler utsätts ständigt för smuts, fläckar och damm som i sin tur kan påverka dess utseende och kvalitet. En metod som har blivit alltmer populär för möbelrengöring är användningen av ångtvätt.

Dina möbler förtjänar en skonsam rengöring 

Möbler är en investering som förtjänar ett gott underhåll för att öka dess livslängd, hålla dem fina samt för fortsatt funktionalitet. Ångtvätt har framträtt som en överlägsen metod för möbelrengöring för att den är djupgående, skonsam mot tyget, bekämpar bakterier samt att den inte kräver några giftiga kemikalier. En till fördel är att du kan använda ångtvätt även på trädetaljer på dina möbler. 

Möbelvård med ångtvätt 

Ångtvätt av möbler är en metod för rengöring och desinficering med hjälp av het ånga. En möbelrengöring med ångtvätt handlar inte bara om att ta bort smuts och fläckar, utan även om att vårda dina möbler på ett hållbart sätt. Genom att regelbundet använda ångtvätt kan du förlänga livslängden på dina möbler och behålla dess yttre år efter år. Det är också ett bra sätt att rengöra möbler på om du har husdjur eller allergier, då ångan kan hjälpa till att avlägsna allergener och djurhår. 

En ångtvätt är ett kraftfullt verktyg för möbelvård som ger dig möjligheten att njuta av dina möblers elegans och komfort under lång tid framöver.

Artikelarkiv

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala