Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 

Rengöra soffa med ångtvätt

Att rengöra en soffa är viktigt för att hålla den fräsch, ren och fri från smuts och fläckar. Gör din smutsiga soffa som ny med en ångtvätt. Låt oss prata om soffrengöring som förändrar både utseende och livslängd.

Göra rent soffor av olika typer  

Med ångtvätt kan du tvätta soffor av olika typer enkelt. Oavsett om du har avtagbar klädsel eller ej så är ångtvätt en effektiv metod för att rengöra soffor av olika tyger. Börja ångtvätten av din soffa med att ång-tvätta mindre områden i taget och använd en mikrofiberduk för att ta bort smuts och fukt. Innan du använder soffan igen så se till att soffan torkat ordentligt.  

Hur ofta ska jag rengöra min soffa? 

Svaret på denna fråga är väldigt individuellt då det beror helt på hur mycket soffan används och hur pass smutsig den blir, men man kan säga att en ordentlig och grundlig rengöring minst en gång per år är att föredra. Mellan de grundliga rengöringarna kan man dammsuga och torka av soffan.  

Soffrengöring är enkelt med rätt verktyg

Med en ångtvätt är det varken svårt eller betungande att få soffan fräsch och ren igen. Med några få enkla steg blir din soffa som ny igen. Glöm inte att låta den torka ordentligt innan du sätter tillbaka kuddar och dylikt eller använder den igen. 

 Stort lycka till med din soffrengöring!

Artikelarkiv

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala