Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 

Rengöra ugn snabbt, enkelt och effektivt

Att rengöra en ugn med ångtvätt är både snabbt, skonsamt för miljön och effektivt. Här nedan guidar vi dig hur du med en ångtvätt enkelt rengör din ugn. Du behöver en ångtvättsmaskin, fuktig svamp och eventuellt vatten samt lite diskmedel.

Förberedelse innan rengöring ugn

Förbered ugnen för rengöring genom att se till att den är avstängd samt att den är helt avkyld innan du påbörjar rengöringen. Efter du kontrollerat det så ta bort lös smuts, matrester och spill från ugnens sidor och botten. Det gör du enklast genom att skrapa bort det med en svamp. 

Gör ångtvättmaskinen redo för ugnsrengöring 

Börja med att fylla vattenbehållaren på ångtvätten enligt instruktioner. Värm sedan upp ångtvättsmaskinen. Efter detta är det bara börja med rengöringen av ugnen!  

Påbörja ugnsrengöringen

Använd ångan på de smutsiga ytorna för att lösa upp smuts, fett och matrester. Finns det fastbränd smuts så använd gärna en skrapa för att varsamt skrapa bort den med när den lösts upp av ångan. Torka sedan av hela ytan noga. För att vara helt säker på att ugnen är helt torr efter rengöring kan du använda ångtvättsmaskinen för att ta bort eventuell kvarvarande fukt. 

Vill du ha fler tips och tricks hur du kan använda din ångtvätt? Se våra övriga artiklar och hitta all information du behöver för en lyckad rengöring.

Artikelarkiv

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala