Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Tillbehör ångtvättar med mångsidiga funktioner

Tillbehör ångtvättar, mångsidiga och effektiva hittar du i vårt sortiment. Rengöring av ytor, kläder, glas i hemmet och på företaget blir enkelt och effektivt.

Utforska vårt omfattande sortiment av högkvalitativa tillbehör till ångtvättar. Våra mångsidiga munstycken erbjuder olika spraymönster för anpassad rengöring av olika ytor. De skonsamma borstarna tar bort envis smuts och ger en grundlig rengöring. För kläder och textilier har vi strykjärn som effektivt tar bort veck och ger en professionell finish. Med dessa tillbehör blir din ångtvätt ännu mer effektiv och anpassningsbar för olika rengöringsbehov. Uppgradera din rengöringsrutin med våra innovativa tillbehör och uppnå enastående resultat varje gång.

Hem / Tillbehör

Tillbehör till ångtvättar från EV ger garanterat resultat av hög kvalitet

Fogborste Koppar

Fogborste Nylon

Fogborste rostfri

Hästtagelborste

Hästtagelborste 60mm

Kopparborste

Kopparborste 60mm

Låsbart triangelmunstycke

Nylonborste

Nylonborste 60mm

Rostfri borste 60mm

Rör kort

Rör Standard

Slangpaket 2m

Slangpaket 5m

Strykbräda

Stålborste

Ångfördelare Triangel

Ångfördelare Universal

Ångpip

Ångstrykjärn

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala