Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Boka en kostnadsfri demo på en av våra ångtvättar

Att boka en demo av vår ångtvätt ger dig möjlighet att uppleva fördelarna på nära håll. Du får se dess kraftfulla rengöringseffekt i realtid och lära dig om dess mångsidighet och användningsområden. 

Våra experter visar hur ångan tar bort smuts och bakterier utan kemikalier, vilket är skonsamt för ytor och miljö. Du får även chansen att ställa frågor och anpassa rengöringsmetoder för dina specifika behov. Genom en demo kan du vara säker på att du investerar i rätt produkt som passar din rengöringsrutin och ger enastående resultat. Boka en demo för att övertyga dig själv om värdet och effektiviteten hos vår ångtvätt och hur den kan förbättra din rengöringsupplevelse.

Hem / Boka demo

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala