Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Munstycken ångtvätt för enkel och effektiv åtkomst

Våra munstycken till ångtvätt är utformade för att ge dig maximal flexibilitet, funktion och effektivitet under rengöringen.

Med olika storlekar, funktion och utformningar är de perfekta för att nå även de svåråtkomliga platserna, som trånga hörn eller smala springor. Punktstrålemunstycket fokuserar ångan för att lösa upp och avlägsna envis smuts och fläckar, medan det breda munstycket täcker större ytor snabbt och effektivt. Våra specialiserade munstycken är anpassade för olika ytor och material, från hårda golv till ömtåliga ytor som textilier eller glas. Genom att kombinera ångans kraft med rätt munstycke blir rengöringen enkel och resultaten imponerande. Oavsett om du står inför stora utmaningar eller fina detaljer, kommer våra ångtvättsmunstycken att hjälpa dig att uppnå den renhet och fräschör du strävar efter. Gör din rengöringsrutin mer flexibel och effektiv med dessa praktiska verktyg.

Hem / Tillbehör / Munstycken till ångtvätt

Munstycken till din ångtvätt från EV förenklar arbetet med rengöring

Låsbart triangelmunstycke

1 395

SEK

Mopkit

2 995

SEK

Rör kort

495

SEK

Rör Standard

595

SEK

Slangpaket 2m

1 995

SEK

Slangpaket 5m

3 995

SEK

Ångfördelare Triangel

250

SEK

Ångfördelare Universal

300

SEK

Ångpip

375

SEK

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala