Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Strykjärn och strykbrädor till ångtvättar

Komplettera din ångtvätt med våra högkvalitativa strykjärn och strykbrädor.

Dessa tillbehör utformades för att ge dig professionella resultat när du bearbetar kläder och textilier. Vårt avancerade strykjärn använder ånga för att ta bort veck och skapa en slät och elegant finish. De justerbara ånginställningarna anpassas efter olika tygmaterial, vilket garanterar att dina kläder behandlas med omsorg. Våra stabila och ergonomiska strykbrädor erbjuder en idealisk yta för effektivt strykande. De är lätta att justera och kan fällas ihop för enkel förvaring. Med våra strykjärn och strykbrädor i kombination med din ångtvätt får du ett komplett system för att hantera dina klädbehov på ett smidigt och proffsigt sätt. Ta klädvården till nästa nivå med dessa tillförlitliga och innovativa tillbehör.

Hem / Tillbehör / Strykjärn & strykbrädor

Strykjärn och strykbrädor från EV ger garanterat resultat av hög kvalitet

Strykbräda

9 995

SEK

Ångstrykjärn

4 995

SEK

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala