Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Hem / Tillbehör / Strykbräda

Strykbräda

Pris:

9 995

SEK

Tillverkad av högkvalitativa material som garanterar långvarig användning, är EV strykbräda det perfekta tillskottet till varje strykset. Dess professionella funktioner förbättrar, förenklar och påskyndar varje strykprocess.

Sugfunktion Strykbrädan suger upp restånga som är överflödig och onödig efter strykningen. Dessutom kyler den de strukna tygerna och behåller resultatet längre.

Värmefunktion Strykbrädan har integrerad värme på ytbrädan. Uppvärmningen förhindrar vätning av ytskivan och tygerna som stryks. Ingen kondens bildas.

Vortex funktion Vortex (kallstrykningsteknik) används i professionella strykcenter. Genom virveln bildas en mjuk krockkudde under ytan som förhindrar direktkontakt mellan materialen och ytan. Således eliminerar det oönskade rynkor som uppstår vid strykning.

Artikelnummer strykbräda01

Relaterade produkter

 

Fogborste Koppar

150

SEK

Fogborste Nylon

150

SEK

Fogborste rostfri

150

SEK

Hästtagelborste

125

SEK

Hästtagelborste 60mm

300

SEK

Kopparborste

125

SEK

Kopparborste 60mm

300

SEK

Låsbart triangelmunstycke

1 395

SEK

Mopkit

2 995

SEK

Nylonborste

125

SEK

Passa på att handla tillbehör

 

Produkter kommer snart

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala