Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Förbrukning ångtvätt, vi tillgodoser ditt behov

Våra termofibertrasor och moppar är särskilt utformade för att förbättra rengöringsresultatet.

Vi erbjuder högkvalitativa förbrukningsmaterial till ångtvätt. Termofiber möjliggör snabb och effektiv ångdistribution, vilket leder till kortare uppvärmningstider och längre drifttid per tankning. Våra specialdesignade moppar, tillverkade med högkvalitativt mikrofiber, absorberar smuts och vätskor effektivt. Genom att kombinera termofiberteknik med våra moppar får du en kraftfull rengöringslösning som är skonsam mot ytor och miljö. Med fokus på hållbarhet minimerar våra produkter vatten- och energiförbrukning samtidigt som de levererar överlägsna rengöringsresultat. Välj våra termofibertrasor och moppar för att uppnå en grundlig rengöring med minimal miljöpåverkan.

Hem / Förbrukning

Effektiva förbrukningsprodukter från EV ger garanterat resultat av hög kvalitet

Diskboll 2-pack

30

SEK

EV Clean

600

SEK

EV Thermofiberduk 5-pack

1 100

SEK

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala