Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Hem / Förbrukning / EV Clean

EV Clean

Pris:

600

SEK

Multifunktionellt ekologiskt rengöringskoncentrat lämpligt för behandling av klädsel, textilier, möbler, golv, mattor, VVS-armaturer och många andra. EV Clean ger även klar och ränderfri rengöring av glasytor. 

Tack vare den naturliga lanolinen impregnerar den ytor och skyddar dem från att slitas ut. EV Clean är idealisk för punktrengöring och för att ta bort svårstädade fläckar från rött vin, nikotin, ketchup, fett, olja, läppstift, bläck, etc. Används som flytande tvättgel och tvättar alla typer av textilier i temperaturer upp till 60° C. Lämplig för vit och färg tvätt.

Endast för extern användning. Får ej användas i ångtvätten.

Artikelnummer evclean01

Relaterade produkter

 

Diskboll 2-pack

30

SEK

EV Clean

600

SEK

EV Thermofiberduk 5-pack

1 100

SEK

Passa på att handla tillbehör

 

Produkter kommer snart

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala