Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Hem / Våra ångtvättar / Atlantis

Atlantis

Du behöver inte spendera timmar på att skura och polera ditt hus. Ångtvätten EV ATLANTIS är här för att ändra ditt perspektiv på rengöring!


OBS! Våra ångtvättar säljs inte online, därav priset 0kr.

EV Atlantis fungerar med endast kranvatten, som omvandlas till torr ånga vid en temperatur på 170ᵒ C. Det kan döda upp till 99,9 % av bakterier, vilket ger en högre sanitetsnivå än traditionella rengöringsmetoder.

Den torra ångan tränger djupt in i porerna där rengöringskemikalier inte kan nå, dödar bakterier och andra mikroorganismer genom termisk chock och lämnar varje yta torr på några sekunder. Med sin höga temperatur och starka tryck kan den mättade torra ångan bryta ner även de tyngsta smutsavlagringarna utan att kompromissa med den rengjorda ytan.

Artikelnummer atlantis
Produktvikt 12

Relaterade produkter

 

Atlantis

Atlas

Iris

Poseidon

Passa på att handla tillbehör

 

Produkter kommer snart

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala