Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Hem / Våra ångtvättar / Poseidon

Poseidon

Spara tid, ansträngning och kostnader med det mångsidiga rengöringssystemet EV POSEIDON

OBS! Våra ångtvättar säljs inte online, därav priset 0kr.

EV POSEIDON desinficerar utan att behöva använda några kemikalier, lämnar inga irriterande lukter och är därför idealisk för professionell användning i områden där det rör sig mycket människor. Traditionella rengöringsmetoder förlitar sig ofta på starka kemikalier och rengöringsmedel som kan vara skadliga för miljön. Tack vare sin innovativa teknologi använder EV POSEIDON endast en liten mängd kranvatten och förvandlar det till en mättad torr ånga vid 180 °C  som enkelt bryter ned all förorening. Den tar bort upp till 99,9 % av bakterier, vilket ger en högre nivå av sanitet än traditionella rengöringsmetoder.

Artikelnummer poseidon

Relaterade produkter

 

Atlantis

Atlas

Iris

Poseidon

Passa på att handla tillbehör

 

Produkter kommer snart

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala