Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Atlas

Optimera arbetsprocessen med en industriell ånggenerator och dammsugare 2-i-1.

OBS! Våra ångtvättar säljs inte online, därav priset 0kr.

EV ATLAS är ett viktigt verktyg för alla industriella miljöer som kräver noggrann och effektiv rengöring. Det sparar tid, ansträngning och resurser samtidigt som det säkerställer att miljön är desinficerad och fri från skadliga mikroorganismer.

EV ATLAS är designad för att hantera kraftig smuts och fett i industriella miljöer. Denna innovativa maskin kombinerar kraften med ångrengöring och dammsugningsteknik, vilket minskar tiden för sanering och desinfektion med mer än hälften, perfekt för ditt företag.

Artikelnummer atlas

Relaterade produkter

 

Atlantis

Atlas

Iris

Poseidon

Passa på att handla tillbehör

 

Produkter kommer snart

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala