Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 

Ångtvätta bil med ångtvätt från EV

Att använda ångtvätt för att rengöra både interiören och exteriören på en bil är en effektiv och skonsam metod som erbjuder en mängd fördelar.

Här är fördelarna med att använda ångtvätt för att rengöra både insidan och utsidan av en bil:

Fördelar med ångtvätt av bilens exteriör:

Skonsam rengöring: Ångtvätt är en skonsam metod som inte sliter på bilens lack eller ytskikt. Den heta ångan löser upp smuts, insektsrester och föroreningar utan att använda hårda kemikalier eller aggressiva borstar.

Djuprengöring: Ångan tränger in i mikroskopiska porer och ojämnheter på ytan och tar bort smuts och olja som annars kan vara svåra att nå med traditionella metoder.

Bakteriedödande egenskaper: Ånga vid höga temperaturer har naturliga antibakteriella egenskaper. Genom att använda ångtvätt kan du eliminera bakterier och mikroorganismer som kan finnas på bilens yta och därigenom förbättra hygienen.

Tids- och arbetsbesparing: Ångtvätt kan rengöra stora ytor snabbt och effektivt. Eftersom ångan löser upp smutsen, blir det lättare att torka och torka av ytan, vilket sparar tid och ansträngning.

Vattenbesparing: Ångtvätt använder betydligt mindre vatten än traditionell högtryckstvätt. Detta är både miljövänligt och hjälper till att undvika onödig vattenförbrukning.

Fördelar med ångtvätt av bilens interiör:

Djuprengöring av tyger: Ångtvätt kan tränga in i bilens textilier och tyger, som säten, mattor och klädsel. Ångan löser upp och tar bort fläckar, lukt och smuts som kan ha fastnat djupt inne i fibrerna.

Bakterie- och allergenborttagning: Ånga vid hög temperatur är effektiv för att döda bakterier, kvalster och allergener som kan finnas i bilens interiör. Detta bidrar till en renare och mer hälsosam miljö.

Kemikaliefri rengöring: Ångtvätt rengör med enbart vattenånga, vilket eliminerar behovet av starka kemikalier som kan vara skadliga för människor och miljön.

Snabb torkning: Ångan avdunstar snabbt, vilket minskar torktiden för interiören jämfört med traditionell våtrengöring.

Minskar risken för fuktproblem: Genom att använda ånga istället för överflödigt vatten minskar du risken för fukt som kan leda till mögel- och luktproblem i bilens interiör.

Sammanfattningsvis är ångtvätt en mycket fördelaktig metod för att rengöra både interiören och exteriören på en bil. Den skonsamma, djuprengörande effekten, bakteriedödande egenskaperna och möjligheten att rengöra utan kemikalier gör det till ett populärt val för dem som söker en noggrann och hälsosam rengöringsmetod.

Artikelarkiv

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala