Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 

Fasadtvätt snabbt och enkelt

Din byggnads fasad är dess ansikte utåt och spelar en avgörande roll i att skapa ett fint första intryck. Med tiden kan smuts, alger, och föroreningar skapa en matt och tråkig yta som försämrar både din fasads utseende och värde. Fasadtvätt är den lösning du behöver för att snabbt och enkelt återfå byggnadens glans och lyster.

Tvätta din fasad effektivt och smidigt 

Genom en fasadtvätt får du bort smuts och alger vilket ger fasaden ett lyft. Du skyddar också fasaden genom att ta bort smutsen vilket för att materialet i fasaden håller mycket längre. Genom att hålla ditt hus och din fasad i gott skick ökar du också fastighetsvärdet på din bostad.     Snabb och enkel fasadtvätt med ånga 

Ångtvättar använder het ånga för att lösa upp smuts och alger. De är skonsamma mot fasadens yta och kräver inte kemikalier vilket gör ångtvätt till en bra metod både för miljön och för fasadens livslängd.  

En strålande fasad med minimal ansträngning 

Fasadtvätt med ånga är en snabb och enkel metod för att återställa byggnadens skönhet och lyster. Oavsett om det är en kontorsbyggnad, ett bostadshus eller en kommersiell fastighet, är en ren och välskött fasad en investering som alltid lönar sig.  

Investera i en fasadtvätt som både går fort att utföra och är enkel

Genom att använda ångtvätt för rengöring av din fasad kan du återfå fasadens glans på ett snabbt och enkelt sätt. Investera i din byggnads framtid genom en fasadtvätt som är både snabb och enkel.

Artikelarkiv

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala