Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 

Fläckborttagning med ångtvätt

Tar bort envisa fläckar och gör ditt hem skinande rent! Att hålla sitt hem rent och snyggt är en viktig del av trivseln och hälsan. Oavsett om det är en envis fläck på mattan, smutsiga möbler eller fläckar på kläder, kan fläckborttagning vara en utmaning.

Ångtvätt är en metod som blivit väldigt populär och som ger ett effektivt resultat. Här kommer du att få läsa mer om varför och om fördelarna med fläckborttagning med ångtvätt. 

Varför ska jag välja ångtvätt för fläckborttagning? 

Ångtvätt är en högeffektiv metod för rengöring och fläckborttagning som använder het ånga för att lösa upp smuts, fett och fläckar från olika ytor. Här listar vi några fördelar med ångtvätt.  

Djupgående rengöring: Ånga tränger djupt in i ytan och löser upp smuts och fläckar som annars kan vara svåra att nå med de traditionella rengöringsmetoderna. 

Kemikaliefri rengöring: Använder enbart vattenånga, vilket gör den både miljövänlig och säker.  

Mångsidighet: Kan användas på nästan alla olika ytor och material, inklusive mattor, klädsel, trä, kakel och mer. Detta gör den till en allsidig lösning för olika fläckar och smuts. 

Bakteriebekämpning: Hettan från ångan dödar bakterier och mikroorganismer, vilket resulterar i en hygienisk rengöring av ytor. 

Tidsbesparande: Snabbare än traditionella rengöringsmetoder eftersom ångan löser upp smuts effektivt, vilket minskar behovet av skrubbande och gnuggande.    Ångtvätt är alltså en kraftfull metod för fläckborttagning och rengöring och gör städningen både effektivare och snabbare. Att ångtvätten är så flexibel gör att den är användbar i många situationer och till många områden så till exempel mattor, klädsel, kök, badrum och fönster. Börja din fläckborttagning med ångtvätt redan idag.

Artikelarkiv

Boka demo av våra maskiner med en specialist

Fyll i intresseanmälan nedan för att boka in en spännande demo med vårt expertteam som kommer att guida dig genom processen och visa hur du kan uppnå enastående renlighet och hygien på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans utforska dagens sätt att rengöra effektivt!

Vi är EV Sverige

Specialisten på maskiner inom rengöring med torr ånga. 

Vi erbjuder en miljövänligt allternativ för kemikalier som minskar ditt plastavfall. Genom nyskapande och krafull teknik uppnår vi framgångsrik rengöring med torr ånga. En del av EV International

Copyright © 2023 EVSverige  |  Powered by Sitesmart

Kontakta oss

Drakvägen 7, 59132 Motala